БЧК откри дарителска сметка за пострадалите в Турция от опустошителното земетресение днес.Открита

...
БЧК откри дарителска сметка за пострадалите в Турция от опустошителното земетресение днес.Открита
Коментари Харесай

БЧК откри дарителска сметка за пострадалите в Турция, помощ може да се изпрати и със СМС

БЧК откри дарителска сметка за потърпевшите в Турция от опустошителното земетресение през днешния ден.

Открита е специфична банкова сметка в лв.:

IBAN: BG64UNCR76301078660913

За потърпевшите от земетресението в Турция

Можете да подкрепите акцията на БЧК и с SMS на къс номер 1466 към всички мобилни оператори. Това оповестиха от БЧК на страницата си във фейсбук. 

Екип за търсене и избавяне от 12 души с 5 кучета от Планинската избавителна работа на БЧК отпътува довечера за Турция, с цел да се включи в избавителните действия на място. Организацията има подготвеност и да даде филантропична помощ от бедствения си запас.

Българският Червен кръст изрича своята признателност към всички, които насочиха към нас запитвания за набиране на помощи. В момента опитни и особено подготвени екипи работят при извънредно тежки условия на терен, като тяхната съществена цел е спасяването на ранените и потърпевшите. Предстои да бъде осъществена оценка на дълготрайните потребности, за която сътрудниците от Турския Червен полумесец ще дават спомагателна информация.

БЧК е в непрекъсната връзка с Турския Червен полумесец и образувания щаб на ТЧП, управляващ интервенцията по подкрепяне, както и с Министерството на вътрешните работи и Групово дело ПБЗН.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР